Van harte gefeliciteerd je bent zwanger!

In deze periode veranderd er veel en er komt veel op je af. Het kan fijn zijn om hierbij begeleiding te krijgen en daar help ik je vanuit een innerlijke passie heel graag mee. Je kunt ieder gewenst moment starten met de zwangerschapsbegeiding. Meestal is dit vanaf 26 weken. Omdat iedere zwangerschap anders is kijken we in een intakegesprek eerst waaraan er bij jou nu behoefte is.

De begeleiding bestaat uit 5 afspraken van 1 uur met een intake voorafgaand aan de eerste afspraak. Het ziet er ongeveer als volgt uit:  

2 yoga lessen waarin houding, ontspanning en ademoefeningen centraal staan.  2 partnerlessen werkend naar het gevoel toe dat julie er samen klaar voor zijn. En een losmakende ontspanningsmassage voor de 37ste week. Je ontvangt een uitgewerkte reader en audio oefening.

Opfrissen?

Wanneer je al eens eerder bij mij een zwangerschapcursus hebt gedaan en je behoefte hebt om alles weer even op te halen dan kun je losse lessen betalen meestal volstaan 2 afspraken. 

Samen zwanger?

Het is ook mogelijk om de begeleiding af te stemmen op jou en je zwangere vriendin, zus of collega zodat jullie samen een bijzonder moment kunnen delen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!  

Vergoeding en aanmelden

Meestal wordt de zwangerschapsbegeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hiervoor bij je ZV! Aanmeldingen kan via het formulier zodat ik alvast al je gegevens heb. In het rooster vind je de dagdelen die ik reserveer voor praktijkdagen.