Thaise Massage

Deze traditionele Thaise drukpuntenmassage is gebaseerd op eeuwenoude kennis en traditie en wordt liggend op een mat, gekleed in loszittende kleding op de grond gegeven.

Door middel van handen, voeten en elleboog wordt er druk uitgeoefend op de energielijnen. Daarnaast wordt het lichaam in verschillende yoga houdingen gestrekt waardoor de flexibiliteit zal toenemen.

Het masseren en bewerken van de acupunctuurpunten heeft een therapeutisch effect. Het maakt het mogelijk bepaalde ziektes te behandelen of pijn te verlichten. Langdurige stress, verwaarlozen van bepaalde kwalen of emotionele ballast zal op den duur blokkades in de energiestroom veroorzaken met ziekte als gevolg. De massage kan deze blokkades naar de oppervlakte brengen en verbreken waardoor er een vrije doorstroming van energie ontstaat. 

Deze vorm van massage is zeer intensief en duurt 1,5 uur. Het werkt goed bij rugklachten of wanneer je gewoon toe bent aan wat aandacht voor jezelf. Het is zeer geschikt voor mensen die van een stevige aanraking houden maar laat dit je niet weerhouden want het masseren gebeurt geheel invoelend met respect. Een behandeling geeft een gevoel van innerlijke rust, harmonie en helderheid. 

 

Binnenkort is er op deze pagina een kort filmpje te zien! 

 

Aandachtspunten: 

  • het is verstandig om voor de massage niet of weinig te eten.
  • sieraden worden tijdens de massage niet gedragen.
  • zorg dat u tijdens de massage gemakkelijke kleding zonder ritsen of knopen draagt.
  • neem na de massage tijd om het gebeuren op u in te laten werken.
  • drink na de massage voldoende water zodat afvalstoffen gemakkelijk worden verwijderd. 

Wilt u direct reserveren voor een ontspannende Yoga les of massage? 

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Top     Startpagina     Nieuws & Blogs     Rooster    Aanmelden