Holistic pulsing is een zachte, helende massage techniek, waarbij het lichaam in een stromende, golvende en wiegende beweging wordt gebracht in een op de persoon afgestemd ritme. Eenmaal in gang gezet worden deze bewegingen door het lichaam overgenomen. Dit kun je vergelijken met wanneer een steen in het water wordt gegooid en rimpels veroorzaakt door de gehele massa. De beweging echoot als het ware door je heen. De pulsen kunnen gecombineerd worden met rollende en strekkende bewegingen.  Je ligt hierbij gekleed op een massagetafel.

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Het geeft, mede door de zachte benadering, de mogelijkheid tot overgave. Het cultiveert bewustzijn van grenzen en nodigt uit hiernaar te luisteren. Hierdoor ontstaat een vertrouwde en respectvolle sfeer waardoor de noodzaak om weerstand te bieden steeds minder wordt. Zo kan het lichaam zich openen en wordt spanning op een steeds dieper niveau losgelaten. Het pulsen maakt dat de doorstroming van lichaamssappen weer optimaal wordt en zodoende afvalstoffen kunnen worden afgescheiden. Tevens worden diepere lagen in ons geharmoniseerd.

De helende werking houdt niet op als er gestopt wordt met pulsen, De stroming wordt dan vaak zelfs intenser gevoeld en werkt zelfs nog enkele dagen door.

Holistic Pulsing kan bij vrijwel iedereen toegepast worden. Een behandeling zal nergens pijnlijk zijn. Een sessie duurt ongeveer één uur. Wanneer er behoefte is om gericht aan een blokkade te werken, dan wordt aangeraden om ten minste 5 sessies te ondergaan.

De 5 sessies heb ik ervaren
als een weg terug vinden naar mezelf.  Zeer verrijkend, ruimtelijk
inzicht, zodat ik vaak NU momenten mag ervaren. Ben heel Dankbaar
hiervoor.
  

 

Bekijk de video op deze pagina over Holistic Pulsing

Wilt u direct reserveren voor een ontspannende Yoga les of massage? 

Klik hier voor het maken van een afspraak.